WEERBERICHT

Meteo Tuitjenhorn.

WEERBERICHT Meteo Tuitjenhorn

Af en (mot)regen, in de middag wat zon

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er veel bewolking en valt er eerst nog af en toe (mot)regen of een bui. In het zuiden wordt het in de loop van de ochtend overwegend droog. De zuidelijke wind is zwak tot matig.
Vanmiddag breekt hier en daar de zon door. In het noorden kan er nog een enkele lichte bui voorkomen, elders blijft het droog. Het wordt ongeveer 8°C. De zuid- tot zuidwestenwind draait aan het einde van de middag naar zuidoost en is zwak tot matig.
Vanavond neemt de bewolking weer verder toe en in de zuidelijke helft gaat het regenen. De wind draait naar het oosten en is overwegend matig.

Komende nacht regent het in het midden en zuiden van het land. In het noorden is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen de 5°C in het zuiden en 1°C in het noordoosten. De wind komt uit een oostelijke richting en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en in het midden en zuiden regent het van tijd tot tijd. In het noorden blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenmiddag is er veel bewolking en in het midden en zuiden regent het eerst nog enige tijd, later wordt het geleidelijk droog. In het noorden blijft het droog en kan later de zon nog even doorbreken. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenavond klaart het langzaam verder op en wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind die uit het noordoosten komt wordt zwak tot matig boven land en vrij krachtig aan zee. (Bron: KNMI)

25/02/2024 06.54 uur LT

 

 
Meteogram Tuitjenhorn
 

.

straalstroom


straalstroom
Straalstroom


 

Links & informatie bronnen