WEERBERICHT

Meteo Tuitjenhorn.

WEERBERICHT Meteo Tuitjenhorn

Vannacht regen, overdag kans op een bui

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht zijn er perioden met regen. Vooral in het noorden en westen is eerst nog onweer mogelijk. In het zuiden wordt het geleidelijk droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit uiteenlopende richtingen.

Vanochtend is het bewolkt met in het noorden eerst nog regen. Elders blijft het overwegend droog. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe. Ook kan er een enkele bui ontstaan. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust krachtig, windkracht 6.
Vanavond zijn er perioden met zon en is er kans op een enkele bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak matig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust vrij krachtig.
Morgenmiddag is er af en toe zon. Geleidelijk ontstaan er enkele buien. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt hoofdzakelijk uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de westkust eerst nog af en toe vrij krachtig.
Morgenavond komt er eerst nog een enkele bui voor. De zwakke wind komt uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

21/05/2024 22.45 uur LT

 

 
Meteogram Tuitjenhorn
 

.

straalstroom


straalstroom
Straalstroom


 

Links & informatie bronnen