WEERBERICHT

Meteo Tuitjenhorn.

WEERBERICHT Meteo Tuitjenhorn

Enkele onweersbuien. Morgen koeler

Waarschuwingen 
Onweersbuien, vooral in het zuiden, midden en westen. (code geel)

Vanavond komen er enkele onweersbuien voor. Met name in het zuiden, westen en midden kan daarbij plaatselijk veel regen vallen in korte tijd en zijn ook hagel en windstoten mogelijk. In het noorden staat een matige oostenwind, in het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig. Elders is er weinig wind, maar bij onweersbuien kunnen windstoten optreden tot ongeveer 70 km/uur.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Vooral in het noorden en westen is eerst nog onweer mogelijk. In het zuiden wordt het geleidelijk droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit uiteenlopende richtingen.

Morgenochtend is het bewolkt met in het noorden eerst nog regen. Elders blijft het overwegend droog. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe. Ook komen enkele buien voor. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er perioden met zon en is er kans op een enkele bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

21/05/2024 17.56 uur LT

 

 
Meteogram Tuitjenhorn
 

.

straalstroom


straalstroom
Straalstroom


 

Links & informatie bronnen