WEERBERICHT

Meteo Tuitjenhorn.

WEERBERICHT Meteo Tuitjenhorn

Vannacht plaatselijk wat lichte regen. Overdag geleidelijk meer zon

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht kan het plaatselijk een beetje regenen, maar de meeste plaatsen houden het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Landinwaarts is de wind zwak tot matig uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer komt de wind uit het noordwesten en is deze matig, eerst af en toe vrij krachtig.

Vanochtend is er in het zuidoosten nog wat lichte regen mogelijk. Elders is het droog en breekt de zon steeds vaker door. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.
Vanmiddag is er veel zon met vooral landinwaarts ook wat bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C langs de noordkust tot 25°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten.
Vanavond is het zonnig en droog. Pas later in de avond komt er in Zeeland wat meer bewolking. Er staat weinig wind, Alleen in het noorden staat eerst nog een matige wind uit het noordwesten, verder is er weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het zuidwesten tot 9°C in het noordoosten. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het zuiden tot zuidoosten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. In het noorden en midden is er kans op wat regen. De wind uit het zuiden neemt toe naar matig, aan de noordwestkust wordt de wind matig tot vrij krachtig.
Morgenmiddag wordt het overal zwaar bewolkt met vooral in het midden en noorden plaatselijk wat regen of een bui. De middagtemperatuur ligt rond 25°C. De wind uit het zuiden is zwak tot matig, aan de noordwestkust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.
Morgenavond is het overwegend zwaar bewolkt. In het midden en noorden valt plaatselijk een bui. Later neemt in het westen de kans op regen toe. Landinwaarts staat er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind matig uit het zuiden. (Bron: KNMI)

24/07/2024 02:12 uur LT

 

 
Meteogram Tuitjenhorn
 

.

straalstroom


straalstroom
Straalstroom


 

Links & informatie bronnen